-
Tænd ovnen på 200 grader celcius. Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene fint, og rør dem sammen med det smeltede smør. Smør springformen med lidt smør, og pres kiksemassen godt sammen i bunden og 0,5-1 cm op ad kanten. Bag den i ovnen i 10 minutter.
-
Fyld: Skru ovnen ned til 170 grader. Smør rabarbermarmelade på den helt afkølede kiksebund. Pisk flødeost og sukker sammen med en elpisker, til det bliver luftigt, og tilsæt fintrevet limeskal, og friskpresset limesaft, mælk, mel og vaniljekorn. Pisk det sammen, og fortsæt med at piske, mens du tilsætter æggene et ad gangen. Tilsæt cremefraiche, og rør godt. Fordel ostemassen oven på kiksebunden, og bag den i ovnen i ca. 40 minutter, til ostemassen virker fast. Lad kagen køle af i formen, og lad den derefter hvile på køl i 2-3 timer.
-
Chokoladecreme og pynt: Varm fløden op i en lille gryde. Tag gryden af varmen, og rør smør og grofthakket chokolade i. Fortsæt med at røre, til smør og chokolade er smeltet, og konsistensen er jævn. Anret kagen på et fad, smør den med chokoladecreme, og drys med hakkede nødder.
-
Så er der serveret!