Sådan laver du bagt julesalat med sharonfrugtsalsa. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Del julesalaten på langs, og skær det meste af stokken af. Pensl julesalaten med olien, og drys med koriander, salt og peber. Bag på bagepapir ved 180° C i 25 min.
Skær sharonfrugt og rødløg i meget små tern. Hak chilien fint. Bland alle ingredienser til salsaen, og smag den til, så der er balance mellem det sure, stærke, bitre og søde.
Del julesalaten på langs, og skær det meste af stokken af. Pensl julesalaten med olien, og drys med koriander, salt og peber. Bag på bagepapir ved 180° C i 25 min.
Skær sharonfrugt og rødløg i meget små tern. Hak chilien fint. Bland alle ingredienser til salsaen, og smag den til, så der er balance mellem det sure, stærke, bitre og søde.