Bagte løg med sprødstegt spansk chorizopølse. Løgene får en dejlig sødme som passer rigtig godt sammen med det skiveskåret, sprødstegte chorizopølse. Se opskriften her.
Tilberedning
Pil løgene, og skær bunden flad. Sæt løgene i en bradepande. Dryp olie, citronsaft, salt og peber over, og bag dem møre ved 200 grader i ca. 45 minutter. Skær chorizopølsen i tern, og svits dem sprøde på en pande i lidt olie. Drys sprødstegt chorizopølse og timian over løgene og server.
Pil løgene, og skær bunden flad. Sæt løgene i en bradepande. Dryp olie, citronsaft, salt og peber over, og bag dem møre ved 200 grader i ca. 45 minutter. Skær chorizopølsen i tern, og svits dem sprøde på en pande i lidt olie. Drys sprødstegt chorizopølse og timian over løgene og server.