Udstik lagkage bundene i 4 cirkler med et glas eller en udstikker.
Læg 1 stor kugle is på hver af de udstukkede cirkler.
Sæt dem herefter i fryseren i ca. 1 time.
Varm ovnen op til 250 grader celcius.
Pisk æggehvider og flormelis med en elpisker til en stiv marengs.
Tag lagkagebundene med is ud af fryseren, og fordel marengsen rundt om isen, således at den slutter helt tæt og isolerer isen.
Bag isdesserten i ovnen i ca. 3 minutter, evt. med grillfunktion, til marengsen er gylden. Alternativt kan du brænde overfladen med en lille creme brulé-gasbrænder.
Udstik lagkage bundene i 4 cirkler med et glas eller en udstikker.
Læg 1 stor kugle is på hver af de udstukkede cirkler.
Sæt dem herefter i fryseren i ca. 1 time.
Varm ovnen op til 250 grader celcius.
Pisk æggehvider og flormelis med en elpisker til en stiv marengs.
Tag lagkagebundene med is ud af fryseren, og fordel marengsen rundt om isen, således at den slutter helt tæt og isolerer isen.
Bag isdesserten i ovnen i ca. 3 minutter, evt. med grillfunktion, til marengsen er gylden. Alternativt kan du brænde overfladen med en lille creme brulé-gasbrænder.