-
Tænd din ovn på 175°. Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. Hak chokoladen groft, og skær smør i tern. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Vend æggemassen og chokoladeblandingen sammen i enstor skål med en dejskraber. Sigt mel og kakao i dejen, og vend den sammen. Beklæd springformenes bund med bagepapir, og smør kanterne. Fordel dejen i formene, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter. Lad formene afkøle på en rist.
-
Rør yoghurt sammen med fintrevet limeskal, limesaft og flormelis. Pisk fløden til skum, og vend den i yoghurten. Smag cremen til med flormelis og limesaft.
-
Læg den ene browniebund på et kagefad. Smør marmelade på i et tyndt lag, og fordel halvdelen af limecremen ovenpå, helt ud til kanten. Skyl og tør alle bær, og fordel blåbær og halvdelen af brombærrene på cremen. Læg den anden browniebund ovenpå. Smør resten af limecremen på kagen, og pynt med de resterende bær og mynte. Sæt den på køl indtil servering.
-
Så er der serveret!