Culottesteg med urter, ovnbagte tomater og aspargeskartofler. Få en mør culottesteg med lækkert tilbehør til 4 personer. Se opskriften på Culottestegen her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader. Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber. Læg kødet i en smurt ildfast form. Stik et stegetermometer i kødet og brun det i 20 minutter. Hæld 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre, indtil centrumtemperaturen viser 62 grader (medium). Kig efter 25 minutter. Når du sætter kødet i ovnen, skal tomaterne også ind. Skær tomaterne lige over og læg dem med den skårne side opad i en ildfast form. Dryp olivenolie over og krydr med salt og sukker. Drys timian over og sæt ind i ovnen. Bag tomaterne møre og godt gyldne. Først i 20 minutter ved 225 grader og så 10-20 minutter ved 175 grader. Kog kartoflerne med skræl til de er møre. Pil dem og svits i smør på en pande, indtil de er gyldne. Bland urter med olie og eddike. Server kødet i skiver med sky fra panden til kartofler, tomater og urter.
Sæt ovnen på 225 grader. Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber. Læg kødet i en smurt ildfast form. Stik et stegetermometer i kødet og brun det i 20 minutter. Hæld 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre, indtil centrumtemperaturen viser 62 grader (medium). Kig efter 25 minutter. Når du sætter kødet i ovnen, skal tomaterne også ind. Skær tomaterne lige over og læg dem med den skårne side opad i en ildfast form. Dryp olivenolie over og krydr med salt og sukker. Drys timian over og sæt ind i ovnen. Bag tomaterne møre og godt gyldne. Først i 20 minutter ved 225 grader og så 10-20 minutter ved 175 grader. Kog kartoflerne med skræl til de er møre. Pil dem og svits i smør på en pande, indtil de er gyldne. Bland urter med olie og eddike. Server kødet i skiver med sky fra panden til kartofler, tomater og urter.