Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frozen rosé med granatæbletopping

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "flaske", false: "flasker" || "flaske"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} rosévin
  • 1 flaske rosévin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} granatæble
  • 1 granatæble
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} friskt mynteblad
  • 5 stk. friskt mynteblad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Flydende honning
  • 2 spsk. Flydende honning

Tilberedning

Hæld 1 flaske rosévin i isterningeposer eller -bakker, og sæt dem i fryseren, til de er helt frosne.

Flæk granatæblet, og pil kernerne ud. Husk at fjerne de bitre hvide hinder.

Blend de frosne roséisterninger sammen med halvdelen af granatæblekærnerne, myntebladene, honning og evt. lidt vodka i en blender med kraftig motor. Blend indtil konsistensen er som slushice. Smag derefter til med honning og- eller vodka. Servér straks i høje glas, og pynt med granatæblekerner og evt. mynteblade.