Kog mælk og vand op i en gryde. Kom spinaten i gryden, når det koger, så lad det koge et par minutter. Blend væsken med en stavblender.
Vend mel, bagepulver, salt, peber og muskat sammen. Kom æg og youghurt i melblandingen og pisk det med et piskeris.
Kom den grønne mælkeblanding i, og til sidst det smeltede smør. Pisk det helt ensartet. Bag vaflerne i et vaffeljern. Der er nok til 8 stk tykke vaffler.
Kog mælk og vand op i en gryde. Kom spinaten i gryden, når det koger, så lad det koge et par minutter. Blend væsken med en stavblender.
Vend mel, bagepulver, salt, peber og muskat sammen. Kom æg og youghurt i melblandingen og pisk det med et piskeris.
Kom den grønne mælkeblanding i, og til sidst det smeltede smør. Pisk det helt ensartet. Bag vaflerne i et vaffeljern. Der er nok til 8 stk tykke vaffler.