-
Skrub kartoflerne.
Skær en tynd skive af den ene side af hver kartoffel, så den ligger stabilt på skærebrættet.
Skær kartoflerne i tynde skiver, dog uden at skære dem helt igennem i bunden.
-
Tænd ovnen på varmluft ved 200 grader celcius.
-
Smelt smør i en gryde.
Tilsæt salt, peber og allehånde, og tage det af varmen.
-
Læg kartoflerne i et ovnfast fad.
Pensl dem med halvdelen af det smeltede smør.
-
Rør fintrevet citronskal og lidt friskpresset citronsaft i det resterende smeltede smør i gryden, og gem det, til kartoflerne er færdigbagte.
-
Drys kartoflerne med rasp, og bag dem i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gyldne og møre.
-
Pensl de færdigbagte kartofler med citronsmør, og drys med hakkede hasselnødder og brøndkarse.
-
Bon appetit!