-
Kog appelsinsaften ind til en tæt sirup i en lille gryde.
-
Tag gryden af varmen, og pisk eddike og olie i.
-
Tænd ovnen på 200º.
-
Flæk hummerne, og læg dem med kødsiden opad i et ovnfad.
-
Smelt smør sammen med presset hvidløg i en lille gryde.
-
Fordel det på hummerhalerne, og sæt hummerne i ovnen i 6-8 minut-ter, til de er gennemvarme.
-
Giv hummerkløerne et slag med bagsiden af en tung kokke kniv, så skallen knækker. Pil hummerkødet ud af kløer og hale, og skær det i mindre stykker.
-
Skær fennikel i papirtynde skiver på langs.
-
Pil og skær løg i tynde ringe.
-
Vend dem med fennikel, limesaft, appelsindressing og blandet salat.
-
Anret salaten i skåle med hummerkød og dild. Servér med brød til.
-
Bon appetit!