Hvis du leder efter den bedste opskrift på hvid chokoladekage med bær og melon, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Smelt smørret i en gryde. Skær chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte i smørret. Rør smør og chokolade sammen.
Kom æg og sukker i en skål og pisk sammen indtil luftigt og fint. Kom melet i. Rør rundt. Vend til sidst detsmeltede smør og chokoladen i.
Smør og drys en 24 cm stor springform med mel og kom dejen i.
Bag kagen nederst i ovnen i 15 minutter. Tag ud og afkøl helt. Stil koldt.
Drys kagen med flormelis og dekorer med melon og bær.
Smelt smørret i en gryde. Skær chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte i smørret. Rør smør og chokolade sammen.
Kom æg og sukker i en skål og pisk sammen indtil luftigt og fint. Kom melet i. Rør rundt. Vend til sidst detsmeltede smør og chokoladen i.
Smør og drys en 24 cm stor springform med mel og kom dejen i.
Bag kagen nederst i ovnen i 15 minutter. Tag ud og afkøl helt. Stil koldt.
Drys kagen med flormelis og dekorer med melon og bær.