Oksekød på spyd krydret med de skønneste krydderurter bl.a. karry og spidskommen og dertil bønner, sukkerærter med chili samt naanbrød. Se opskriften her.
Tilberedning
Vend kødet i marinade af yoghurt, karry, spidskommen, mynte og koriander.
Lad det trække lidt og sæt det på spyd.
Halvér bønner og sukkerærter på langs og snit chilien i tynde strimler.
Steg spydene ca. 10 min. i alt, vend dem jævnligt.
Anret kødet på lune naanbrød sammen med grønsagerne.
Servér med ris.
Lynsteg grønsagerne i lidt olie sammen med hvidløg, chili, karry og sesam 2-3 min. og smag til med salt og peber.
Voila!
Ingredienser
Antal personer
2{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 300.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
kalve -inderlår eller -klump i halvstore tern, 3-4 cm
300.0
g
kalve -inderlår eller -klump i halvstore tern, 3-4 cm