-
Skyl linserne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i 25 minutter.
-
Pil og skær rødløg i små tern. Skræl og riv gulerødder og rødbeder groft.
-
Vend de afdryppede linser sammen med
garam masala, rødløg, gulerod, rødbede, æg og rasp. Krydr med salt, peber og finthakket hvidløg. Justér evt. konsistensen med en
smule hvedemel.
-
Lad linsefarsen trække i 25 minutter.
-
Skyl og skær aubergine i grove stykker.
-
Steg dem i olie på en pande i 4-5 minutter, til de er let gyldne.
-
Rens og skær squash, skalotteløg og peberfrugt i grove stykker, og steg det gyldent og mørt på panden. Smag til med eddike, olivenolie, salt og peber.
-
Rens og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Skyl og halvér cherrytomater, og vend dem sammen med stegt aubergine og rucola.
-
Pres linsefarsen sammen med hænderne til flade bøffer. Opvarm en pande med olivenolie, og steg linsebøfferne i 2-3 minutter på hver side.
-
Anret de stegte grøntsager på 4 tallerkener, og
top med stegte linsebøffer og evt. lidt ekstra rucola.
-
Så er der serveret!