Marcipanbrød og -kugler med nougat, ingefær og appelsin
Marcipanbrød og -kugler med nougat, ingefær og appelsin
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal, Grand Marnier og finthakket syltet ingefær.
Skær marcipanen i 2 lige store dele.
Skær den ene del ud i 3 lige store stykker.
Rul hver af de 3 stykker ud til flade ovale stykker, og læg et aflangt stykke nougat i midten af hvert.
Rul marcipanen rundt om nougaten, således at der dannes et marcipanbrød.
Skær den anden del af marcipanen ud i 8 lige store stykker.
Tryk de 8 stykker marcipan til flade cirkler, og læg et stykke nougat på hver.
Rul dem herefter til kugler.
Hak chokoladen fint, og smelt den langsomt over et vandbad.
Dyb marcipanbrødene og -kuglerne i den smeltede chokolade.
Sæt dem på et stykke bagepapir og pynt med fintrevet appelsinskal.
Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal, Grand Marnier og finthakket syltet ingefær.
Skær marcipanen i 2 lige store dele.
Skær den ene del ud i 3 lige store stykker.
Rul hver af de 3 stykker ud til flade ovale stykker, og læg et aflangt stykke nougat i midten af hvert.
Rul marcipanen rundt om nougaten, således at der dannes et marcipanbrød.
Skær den anden del af marcipanen ud i 8 lige store stykker.
Tryk de 8 stykker marcipan til flade cirkler, og læg et stykke nougat på hver.
Rul dem herefter til kugler.
Hak chokoladen fint, og smelt den langsomt over et vandbad.
Dyb marcipanbrødene og -kuglerne i den smeltede chokolade.
Sæt dem på et stykke bagepapir og pynt med fintrevet appelsinskal.