Nordisk fiske- og muslingesuppe med løg, kartofler, øl, rødspættefilet og muslinger. Dejlig fyldig, nem og mættende suppe. Klik her og se opskriften
Tilberedning
Hak løget.
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern.
Svits dem uden at de bruner i smør i en gryde.
Hæld øl og vand over og lad det simre under låg i 10 minutter.
Tilsæt fiskefond.
Skær rødspættefileterne i mundrette stykker og dup dem tørre og kom dem sammen med de afdryppede muslinger i den simrende suppe.Lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter.
Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
Klip en god håndfuld dild og vend i suppen.
Suppen er mættende som den er, men kan også serveres med et stykke groft brød.
Hæld øl og vand over og lad det simre under låg i 10 minutter.
Tilsæt fiskefond.
Skær rødspættefileterne i mundrette stykker og dup dem tørre og kom dem sammen med de afdryppede muslinger i den simrende suppe.Lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter.
Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
Klip en god håndfuld dild og vend i suppen.
Suppen er mættende som den er, men kan også serveres med et stykke groft brød.