-
Skræl sellerien, og skær den i grove tern.
Kog dem i letsaltet vand under låg i 15-20 minutter.
Hæld vandet fra, og tilsæt fløde.
Kog i yderligere 2 minutter.
-
Tilsæt sennep, og blend blandingen med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.
-
Skær senerne af stegen, og rids fedtkanten i tern med en kniv.
Brun kødet på alle sider i olie på en pande.
-
Tænd ovnen på varmluft ved 185 grader celcius.
Læg stegen i et ovnfast fad, og krydr med hvidløg skåret i skiver, timian, salt og peber.
Steg culotten i ovnen i ca. 25 minutter.
-
Tag culotten ud af ovnen og lad den trække i 20 minutter.
Sæt herefter stegen i ovnen ca. 20 minutter igen, indtil centrumtemperaturen er 58 grader celcius.
-
Lad culotten hvile i 15-20 minutter før udskæring.
-
Rens svampene, og steg dem i olie på en varm pande.
Pil, hak og tilføj hvidløg på panden og steg i ca. 1 minut.
-
Skyl og hak persille.
Smag til med salt, peber, persille og citronsaft.
-
Anret en skefuld selleripuré på hver tallerken, og top med skiver af culotte og stegte svampe.
-
Så er der serveret!