Salat med ovnbagte løg, klementiner, rucolasalat og pecannøddekerner. Super lækker salat med skønne ingredienser. Se opskriften her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader. Skær løgene i tynde skiver, og bland dem med olie i en skål. Fordel løgene på en bradepande med bagepapir, drys med salt og peber. Bag løgene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Vend nogle gange undervejs. Tag løgene ud, og vend med klementinbåde og balsamico. Lad dem stå, til de er lune. Bland løg og klementiner med rucolasalat, og drys pecannødder over.
Sæt ovnen på 200 grader. Skær løgene i tynde skiver, og bland dem med olie i en skål. Fordel løgene på en bradepande med bagepapir, drys med salt og peber. Bag løgene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Vend nogle gange undervejs. Tag løgene ud, og vend med klementinbåde og balsamico. Lad dem stå, til de er lune. Bland løg og klementiner med rucolasalat, og drys pecannødder over.