Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Perlehønebryst i marsalasauce på porrebund
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Drys brysterne med salt og peber
Brun dem i smør og olie på en sauterpande og tag dem op
Hæld marsala, hønsebouillon og fløde på panden og lad det simre ca. 5 min.
Kom brysterne i saucen og lad dem simre færdig under låg i ca. 10 min.
Smag saucen til med salt og peber (saucen kan evt. jævnes med lidt majsstivelse)
Skære porrerne lige over på langs og damp dem møre i letsaltet vand et par min.
Server perlehønebrysterne på en porrebund sammen med pasta og sauce og et drys timian over