-
Skær fisken i portionsstykker.
-
Pres saften af citronen. Rør citronsaft sammen med presset hvidløg, olie, salt og peber.
-
Vend fiskestykkerne med citronmarinaden, og lad det trække i 10 minutter.
-
Vend de marinerede fiskestykker i polenta, og steg dem i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Tilsæt rosmarinblade de sidste 2 minutter af stegetiden.
-
Rens fennikel, og skær den i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern. Rens og snit peberfrugt i tynde strimler. Hak oliven groft. Pil og skær rødløg i tynde både.
-
Vend det hele sammen med eddike, olie, salt og peber.
-
Rør cremefraiche med sennep og hakket basilikum. Smag til med salt og peber.
-
Anret polenta-stegt fisk med fennikelsalat, og top med basilikumcreme og krydderurter.
-
Så er der serveret!