Skær løget i helt tynde skiver og kom i en skål med salt. Bland godt og lad stå i 20 minutter. Knug løgskiverne, og skyl dem i koldt vand. Vrid vandet fra og kom i en skål.
Skær pomelo og grape fri fra al hvid hinde og skær i mindre stykker. Vend med løg. Riv skal fra lime i en skål, og pres saften i. Kom eddike og sukker i, og lad sukkeret opløses, før eddikeblandingen vendes med citrusfrugter og løg.
Skær løget i helt tynde skiver og kom i en skål med salt. Bland godt og lad stå i 20 minutter. Knug løgskiverne, og skyl dem i koldt vand. Vrid vandet fra og kom i en skål.
Skær pomelo og grape fri fra al hvid hinde og skær i mindre stykker. Vend med løg. Riv skal fra lime i en skål, og pres saften i. Kom eddike og sukker i, og lad sukkeret opløses, før eddikeblandingen vendes med citrusfrugter og løg.