Rabarberchutney med rabarber, rødløg og ingefær. Passer rigtig fint sammen med fisk, lam, fjerkræ og svinekød.
Tilberedning
Skær løgene i ringe og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, ingefær, Sambal Oelek og lidt salt og lad det simre i 5 minutter. Skær rabarberne i 1 cm tykke skiver og kom dem i gryden. Lad det simre yderligere 3-4 minutter, indtil rabarberne er blevet bløde. De skal ikke koges til mos! Lad chutneyen køle helt af. Fyld på glas.Kan opbevares i køleskab ca 5 dage.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2003
Skær løgene i ringe og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, ingefær, Sambal Oelek og lidt salt og lad det simre i 5 minutter. Skær rabarberne i 1 cm tykke skiver og kom dem i gryden. Lad det simre yderligere 3-4 minutter, indtil rabarberne er blevet bløde. De skal ikke koges til mos! Lad chutneyen køle helt af. Fyld på glas.Kan opbevares i køleskab ca 5 dage.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2003