{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Ristet blomkålssuppe og lidt råkost
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Skær alle grøntsager i mindre stykker.
Svits først den ene halvdel og så den anden halvdel i olie på en stegepande, indtil de får lidt gylden farve.
Kom grøntsagerne op i en gryde. Kom cremefraiche, vand og bouillonterning heri. Lad suppen simre i 10 minutter.
Blend suppen cremet, og smag til med salt og peber.
Kom kålen i en skål, og hak æblet fint. Vend med saft fra grapen, og krydr med peber.
Server til suppen i en skål ved siden af. Eller top suppen med råkosten. Dryp lidt trøffelolie over ved servering.