-
Sæt de tørrede ærter i blød i en skål med
rigeligt koldt vand i 10-12 timer.
-
Skyl de udblødte ærter i koldt vand i en sigte, og kog dem møre i en gryde med rigeligt vand i ca. 25 minutter.
-
Vend de varme, kogte ærter med lidt eddike, olivenolie, salt og peber.
-
Hæld fløde i en gryde.
-
Tilsæt de kogte ærter, sennep, salt og peber. Varm det igennem.
-
Tilsæt grønkål, og lad det simre i 2-3 minutter. Smag til med salt, peber og citronsaft.
-
Skær fisken i portionsstykker.
-
Steg dem i olivenolie og smør på en pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
-
Anret ærter og kål i sennepsfløde på et fad. Læg den stegte fisk ovenpå, top med dild, og servér retten med kogte kartofler og citron skåret i både.
-
Færdigt arbejde.