-
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 min.
-
Skyl og hak krydderurterne fint. Hak cornichoner fint.
Pil hvidløg, og hak det fint.
Rør krydderurter, cornichoner, hvidløg,
kapers, sennep og æbleeddike sammen. Tilsæt olivenolie lidt ad gangen, og krydr med salt og peber.
-
Rens porren, skær den i skiver, og damp dem i
letsaltet vand i en gryde i 3-4 minutter.
Hæld vandet fra, og vend porreskiverne sammen med salt, peber og lidt smør.
-
Steg laksefileterne i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side.
Skyl og halvér cherrytomaterne, og vend dem sammen med salsa verde.
-
Anret dampet porre på et serveringsfad, og læg stegt laks ovenpå. Top med salsa verde og cherrytomater. Servér med citron skåret i både.
-
Bon appetit!