Syltede kantereller og kajserhatte i hvidvin, honning, frisk timian og appelsin. Passer perfekt til blåskimmelosten, patéen og søndagsstegen - du vælger helt selv.
Tilberedning
Kom vin og honning i en gryde og lad simre ca. 10 minutter, til der er ca. 2 dl. vin tilbage.
Ordn svampene og del dem evt. i mindre stykker. Kom svampe, timian, appelsinskal og peber i lagen og lad simre under låg i 5 minutter. Kom på rent glas og køl af.
Lad svampene stå i køleskab og trække en dag eller to, før du serverer dem.
Kom vin og honning i en gryde og lad simre ca. 10 minutter, til der er ca. 2 dl. vin tilbage.
Ordn svampene og del dem evt. i mindre stykker. Kom svampe, timian, appelsinskal og peber i lagen og lad simre under låg i 5 minutter. Kom på rent glas og køl af.
Lad svampene stå i køleskab og trække en dag eller to, før du serverer dem.