-
Kog ris efter pakkens anvisning.
-
Skær kyllingekødet i strimler.
-
Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg.
-
Rør teriyakisauce sammen med ingefær, hvidløg og friskpresset limesaft.
-
Steg kyllingekødet i lidt olie på en pande i 6-7 minutter, til det er gyldent og gennemstegt.
-
Tilsæt teriyaki-marinaden, vend godt rundt, og smag til med salt, peber og evt. mere limesaft.
-
Tag kyllingekødet af panden, og tør panden af, så du også kan bruge den til grøntsagerne.
-
Snit kålen fint. Skræl gulerødder, og skær dem i lange, tynde strimler.
-
Pil rødløg, og skær dem i smalle både. Rens bladselleri, og skær dem i tynde skiver på skrå.
-
Lynsteg rødløg, gulerødder og kål på panden i 3-4 minutter. Krydr med salt, peber og sojasauce.
-
Anret ris på tal-erkenerne, og top med lynstegt grønt, teriyakikylling, koriander og lime skåret i både.
-
Voila!