-
Forberedelser: Tænd ovnen på 200 grader celcius. Del hver tærtedej i 3-4 stykker, og beklæd tærteformene med dej. Prik dejen med en gaffel, og forbag tærtebundene i ovnen i 6-10 minutter.
Lad ovnen forblive tændt.
-
Asparges- og bacon fyld: Pil og hak løg og hvidløg. Steg bacon sprødt på en panden. Lad løg og hvidløg stege med i et par minutter.
Krydr med salt og peber. Knæk bunden af aspargesene, og skær resten af stilken i mundrette stykker. Fordel bacon, løg og asparges i halvdelen af de forbagte tærtebunde.
-
Karamelliserede løg og oliven-fyld: Pil løg, skær dem i både, og steg dem gyldne i smør på en pande. Smag til med balsamico, salt og peber. Skyl og halvér tomaterne. Fordel løg, tomater og oliven i den anden halvdel af de forbagte tærtebunde.
-
Afslutning og servering: Rør æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Hæld æggemassen over tærtefyldet, og bag tærterne i ovnen i 12-14 minutter. Pynt evt. tærterne med frisk basilikum og persille.
-
Færdigt arbejde.