-
Vandbakkelser: Tænd ovnen på 200 grader. Bring vand og smør op til kogepunktet i en gryde. Tilsæt melet, og rør grundigt, til dejen er samlet og glat og slipper grydens kanter. Tag gryden fra varmen, og lad den køle af i 3-4 minutter. Rør æggene i et ad gangen. Rør grundigt mellem hvert æg, gerne med en elpisker med dejkrog. Fyld dejen i sprøjteposen, og sprøjt dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i stænger, der er ca. 1 cm brede og 5 cm lange. Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 25 minutter, og lad dem køle af.
-
Solbærcreme: Pisk fløden til skum, og rør det sammen med flormelis og solbærmarmelade.
-
Mokka-icing og pynt: Smelt smørret i en lille gryde, og rør det sammen med flormelis og kakaopulver. Rør espresso eller kaffe i, til icingen har en passende konsistens. Skær hver vanbakkelse igennem på langs, og fyld bunden med solbærcreme. Læg toppen på, og hæld mokka-icing over. Pynt med hakkede pekan- eller valnødder.
-
Bon appetit!