-
Tænd ovnen på 200 grader celsius, varmluft.
-
Skræl rødbederne, og skær dem derefter i grove tern.
Pil og hak hvidløgsfeddene.
Hak rosmarinen.
-
Vend rødbedeternene med olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem møre i ovnen i ca. 40 minutter.
-
Rens svampene, og skær dem i grove tern.
Hak hasselnødderne.
-
Steg dem i olie på en varm pande i 3-4 minutter, til de er gyldne.
Krydr med salt, peber og balsamico eddike.
Vend hasselnødderne i med svampene.
-
Rul butterdejen ud på et ark bagepapir, og skær dejen i 4 stykker på ca. 12 x 20 cm.
-
Læg de bagte, afkølede rødbeder på de 4 butterdejsstykker, så de dækker halvdelen af hvert dejstykke, og fordel stegte svampe og nødder ovenpå.
-
Fold butterdejen ind over fyldet, og pres kanterne sammen med en gaffel.
-
Pensl butterdejen med med sammenpisket æg.
Bag Beet Wellington i ovnen ved 200 grader celcius, varmluft, i ca. 25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
-
Så er der serveret!