Vegetarisk eller vegansk burger med mock duck og coleslaw
Vegetarisk eller vegansk burger med mock duck og coleslaw
PT20M20 minLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
20 minLet
Vegetarisk eller vegansk burger med mock duck og coleslaw
Tilberedning
Skær seitan i brede strimler, og steg dem i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne.
Krydr med garam masala, salt og peber. Lad den stegte seitan erstatte andekødet i opskriften – så har du en vegetarisk variant af burgeren.
Ønsker du en vegansk burger? Så kan du stadig erstatte andekødet med mock duck-opskriften herover. Når du laver coleslaw, kan du lave din egen aioli ved at røre ½ glas vegansk mayonnaise sammen med 1 finthakket hvidløgsfed, salt og peber. Yoghurten kan enten udelades eller erstattes med vegansk yoghurt. Som burgerboller kan du brugesurdejsburgerboller fra Il Fornaio, som
er veganske.
Skær seitan i brede strimler, og steg dem i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne.
Krydr med garam masala, salt og peber. Lad den stegte seitan erstatte andekødet i opskriften – så har du en vegetarisk variant af burgeren.
Ønsker du en vegansk burger? Så kan du stadig erstatte andekødet med mock duck-opskriften herover. Når du laver coleslaw, kan du lave din egen aioli ved at røre ½ glas vegansk mayonnaise sammen med 1 finthakket hvidløgsfed, salt og peber. Yoghurten kan enten udelades eller erstattes med vegansk yoghurt. Som burgerboller kan du brugesurdejsburgerboller fra Il Fornaio, som
er veganske.