Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æbleskiver med kanelbagte æbler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 2 tsk kanel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 2 dl æblemost
  • Flormelis
  • Flormelis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps æbleskiver
  • 1 ps æbleskiver

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Skær æbler i mindre stykker og fordel i en smurt ildfast form. Størrelse a la en tærteform. Drys kanel på. Dryp honning henover og hæld til sidst citronsaft og æblemost på. Bag æblerne møre i cirka 30 minutter. Tag ud. Hæld op i en skål, vend rundt og afkøl. Varm æbleskiverne efter anvisning. Server med et drys flormelis og æbler.