-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Skær smør i mindre stykker og kom i en skål. Kom sukker i og pisk sammen med elpisker. Riv marcipanen og pisk den i.
-
Pisk nu et æg i ad gangen. Ingen panik, hvis det skiller lidt. Det samler sig igen.
-
Riv citronskallen fint i dejen. Undgå at få noget af den hvide hinde med, den er bitter. Tilsæt derefter citronsaft fra citronen.
-
Bland mel og bagepulver i en skål og vend i dejen.
-
Smør en ildfast form på 24 centimeter i diameter og drys med rasp. Kom dejen i formen og glat den ud. Bag midt i ovnen i 40 minutter.
-
Tag kagen ud og afkøl helt. Tag ud af formen og læg på fad.
-
Kom citronsaft i en skål, og rør flormelis heri, indtil der opnås en tyk og fin glasur. Pynt kagen med glasur og reven citronskal. Lad stivne, del i to halve og server.
-
Bon appetit!