Fyldte bagte æbler med yoghurtsauce og karamel

Fyldte bagte æbler med yoghurtsauce og karamel

PT0M Middel

Antal personer 4

Middel

Fyldte bagte æbler med yoghurtsauce og karame,l med sprøde hjemmebagte tuilles, med økologisk sigtet ølands hvedemel fra Knuthenlund.

Ingredienser

Antal personer
4 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 50 g smør
  • 50.0 g smør
  • 50 g sukker
  • 50.0 g sukker
  • 50 g økologisk sigtet ølands hvedemel fra Knutenlund
  • 50.0 g økologisk sigtet ølands hvedemel fra Knutenlund
  • 50 g æggehvide
  • 50.0 g æggehvide
  • 75 g marcipan
  • 75.0 g marcipan
  • 25 g smør
  • 25.0 g smør
  • 25 g finthakket hasselnød
  • 25.0 g finthakket hasselnød
  • 25 g flormelis
  • 25.0 g flormelis
  • 1 æggehvide
  • 1.0 æggehvide
  • 4 æble
  • 4.0 æble
  • 100 g sukker
  • 100.0 g sukker
  • 25 g smør
  • 25.0 g smør
  • økologisk piskefløde
  • økologisk piskefløde
  • 25 g haselnød
  • 25.0 g haselnød
  • 1 knsp. havsalt
  • 1.0 knsp. havsalt
  • 200 ml. økolgisk fåreyoghurt fra Knuthenlund
  • 200.0 ml. økolgisk fåreyoghurt fra Knuthenlund
  • 75 ml. Irmas ahornsirup
  • 75.0 ml. Irmas ahornsirup
  • evt. flormelis
  • evt. flormelis
  • 1 æble
  • 1.0 æble