-
Skrab kornene ud af vaniljestangen (gem en knivspids til rabarberne). Mas dem ud i lidt af sukkeret.
-
Læg husblas i blød i koldt vand i en skål i 10 minutter.
-
Giv fløde, vaniljesukker, den tomme vanilje- bælg og resten af sukkeret et opkog i en lille gryde, og rør rundt, til sukkeret er opløst.
-
Tag gryden væk fra varmen.
-
Kram vandet af husblassen, og rør husblassen ud i den varme flødeblanding.
-
Fjern vaniljestangen. Lad flødeblandin-gen afkøle en lille smule, og rør så cremefraiche i.
-
Hæld panna cotta massen i serveringsglas, og sæt dem i køleskabet i 3-4 timer, indtil massen er stivnet.
-
Rens og snit rabarber i skiver.
-
Vend dem med sukker og vaniljekorn i et ovnfast fad, og bag dem møre i ovnen i ca. 15 minutter ved 200⁰. Lad rabarberne køle helt af i fadet.
-
Top de kolde panna cottaer med bagt rabarber og lidt revet limeskal.
-
Færdigt arbejde.