Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æblemos med kanel og citron

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Æblemos med kanel og citron
  • Æblemos med kanel og citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg æbler
  • 1 kg æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 225 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g lys rørsukker
  • 225 g lys rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel
  • 1 stk kanel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand

Tilberedning

Vi beholder skrællen på æblerne, men det er en smagssag.

Skær æblerne i mindre stykker. Kom i en gryde. Riv citronskal ned i gryden, og pres saften heri. Kom sukker, kanelstang og to spiseskeer vand i gryden. Lad æblerne simre, indtil de bliver bløde.

Skold glasset, du skal bruge, og kom mosen heri. Luk og afkøl. Opbevar i køleskab.