Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blueberry cheese cake i én mundfuld

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvid chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mascarponeost
  • 125 g mascarponeost
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl blåbær
  • 1.5 dl blåbær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ingefær småkager
  • 4 stk ingefær småkager

Tilberedning

Det er ikke lige så nemt at arbejde med hvid chokolade som med mørk. Får den for meget varme eller damp, bliver den hurtigt grynet. Så vær forsigtig!

Smelt chokoladen i mikroovn eller vandbad ved svag varme. Tag skålen af varmen og afkøl. Rør herefter mascarponen i den smeltede chokolade. Vend blåbær i. (Er massen blevet en lille smule grynet, gør det ikke noget). Stil skålen i køleskabet i 30 minutter, til massen er stivnet.

Kom kagerne i en lille plastikpose og rul over med en kagerulle eller knus dem i en morter. Kom kagekrummerne i en dyb tallerken. Form den stivnede chokomasse til 12 kugler med hænderne. Vend kuglerne i krummerne og stil dem tilbage i køleskabet.