Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Butterdejsruder med bær og sukker

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pl butterdej på bagepapir
  • 2 pl butterdej på bagepapir
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bær
  • 1 dl bær
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rørsukker
  • 0.75 tsk rørsukker

Tilberedning

Stil ovnen på 225 grader. Lad pladerne tø op i 15 minutter på bagepapir.

Skær hver plade i 6 ruder og fordel dem på bagepapiret. Kom lidt bær på midten af hver og pres bærrene ned i dejen. Uden pres rejser dejen sig for meget/for skævt og så falder bærrene af.

Drys ca. 3/4 tsk. rørsukker over bærrene, før du bager kagerne i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl og servér.

Kilde: Krydderiet 2, 2007