Sådan laver du butterdejsruder med bær og sukker. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Stil ovnen på 225 grader. Lad pladerne tø op i 15 minutter på bagepapir.
Skær hver plade i 6 ruder og fordel dem på bagepapiret.
Kom lidt bær på midten af hver og pres bærrene ned i dejen. Uden pres rejser dejen sig for meget/for skævt og så falder bærrene af.
Drys ca. 3/4 tsk. rørsukker over bærrene, før du bager kagerne i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl og servér.
Kilde: Krydderiet 2, 2007
Stil ovnen på 225 grader. Lad pladerne tø op i 15 minutter på bagepapir.
Skær hver plade i 6 ruder og fordel dem på bagepapiret.
Kom lidt bær på midten af hver og pres bærrene ned i dejen. Uden pres rejser dejen sig for meget/for skævt og så falder bærrene af.
Drys ca. 3/4 tsk. rørsukker over bærrene, før du bager kagerne i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl og servér.
Kilde: Krydderiet 2, 2007