Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

frugt-is

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 5 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose frosne hindbær
  • 1 - 2 pose frosne hindbær
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g græsk yoghurt
  • 400 g græsk yoghurt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kiwier, eller anden frugt efter eget ønske
  • 2 stk kiwier, eller anden frugt efter eget ønske
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 1 - 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skvæt Flydende honning
  • 1 skvæt Flydende honning

Tilberedning

Hæld hindbær, yoghurt og vaniljesukker i en blender og blend det sammen. Læg skiverne af frugten langs isformen og hæld derefter yoghurtmassen i. Husk at hælde helt op til kanten. Fryses i 4 timer eller natten over. Anret og server.

OBS: Vi anbaler altid at give frosne hindbær et hurtigt opkog.