Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gorgonzola og gewurztraminer gelé

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Gorgonzola og gewurztraminer gelé
  • Gorgonzola og gewurztraminer gelé
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gorgonzola
  • 1 pk gorgonzola
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl gewurztraminer
  • 0.75 dl gewurztraminer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} husblas
  • 1 husblas
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Skænk op, så vinen får rumtemperatur, resten skal tilbage på køl.

Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i 5-10 min. Tag op af skålen med den væde, der hænger ved, og kom i en lille gryde. Smelt husblas ved svag varme. Det tager næsten ingen tid. Lad stå og køle et par minutter.

Rør nu vinen ind i husblasen, så det blandes godt. Kom geléen i glas og lad køle ned i køleskab. (Det kan være en god idé at lave geléen dagen før eller om morgenen.)

Skær osten i skiver, server med lidt gelé og dekorer tallerkenen med frisk oregano.