Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Havre og mandelkage serveret med blåbær og kvark

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Havre- og mandelkage
  • Havre- og mandelkage
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 250 g marcipan
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 3 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 2 dl havregryn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1.5 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn til drys
  • 1 dl havregryn til drys
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 200 g blåbær
  • Creme
  • Creme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skyr
  • 200 g skyr

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker cremet i en skål. Riv marcipanen i og vend rundt. Pisk æggene i. Bland de tørre ingredienser, og rør dem i. Smør en springform (ca. 22 cm) og drys med mel eller rasp. Kom dejen i. Bag kagen midt i ovnen i 60 minutter, så er den klæg i midten. Bag 10 minutter mere, hvis du vil have den gennembagt. Afkøl. Rist havregryn gyldne på en tør pande.

Rør skyr med sukker. Server et stykke kage med skyrcreme, blåbær og et drys havregryn.

Kilde: Krydderiet 1, 2005