Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hindbær og mango suppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Hindbær og mango suppe
  • Hindbær og mango suppe
  • {{ 275 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g optøede hindbær
  • 275 g optøede hindbær
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 6 spsk vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk akaciehonning
  • 2 spsk akaciehonning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 1 stk mango

Tilberedning

Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.

Kom hindbær og 2 dl vand i en blender og blend til mos. Hæld suppen gennem en sigte, så de små kerner fjernes. Smag suppen til med honning. Skyl blenderen. Skær mangokød i tern, kom i blenderen med 2 dl vand og blend til mos.

Hæld begge supper i små glas og servér med det samme eller sæt dem på køl, til de skal nydes.