Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Jordbær/rabarberis med grødcrunch

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg jordbær is
  • 1 bg jordbær is
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske Grød nr. 4
  • 200 g Irmas økologiske Grød nr. 4
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 - 2 spsk honning

Tilberedning

På en tør pande ristes grøden ved middelvarme. Hold øje med den, så den ikke brænder på. Når du kan dufte at grøden begynder at riste, tilsætter du honningen. Vend rundt i grøden mens honningen smelter og rist videre. Hæld blandingen over på et stykke bagepapir til afkøling.

Når crunchen er kold kan den brækkes i mindre stykker eller hakkes let med en kniv.

Anret en kugle is (husk at tage den ud i god tid) og drys grød-chruncen over.