Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vanilleis med jordbær og sprød ingefærkage krymmel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vanilleis
  • 0.5 l vanilleis
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordbær
  • 250 g jordbær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Ginger & Lemon Cookies
  • 4 stk Ginger & Lemon Cookies

Tilberedning

Tag isen ud fra fryseren.

Pisk fløden til skum.

Hak jordbærrene groft og kom i bunden af fire dessertskåle, gerne glas.

Kom en kugle is og en skefuld flødeskum på toppen.

Til sidst, knus kagerne og drys kagekrymmel over fløden. Server.

Hvis der anvendes frosne bær: Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.