Halvér blommerne, fjern stenene og skær i tynde både. Svits blommerne i en gryde i en klat smør. Hæld eddike, sukker og smuldret piri-piri (eller cayenne peber) over, og lad simre i ca. 10 minutter. Afkøl i gryden og smag til med citronsaft. Server for eksempel med tynde skiver gedeost.
Kilde: Krydderiet 3, 2004
{{ 1.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "knsp.", false: "knsp." || "knsp."} [(1.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
piri piri chili
1.0
knsp.
piri piri chili
citronsaft
citronsaft
Tilberedning
Halvér blommerne, fjern stenene og skær i tynde både. Svits blommerne i en gryde i en klat smør. Hæld eddike, sukker og smuldret piri-piri (eller cayenne peber) over, og lad simre i ca. 10 minutter. Afkøl i gryden og smag til med citronsaft. Server for eksempel med tynde skiver gedeost.
Kilde: Krydderiet 3, 2004