Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peters blåbærtærteis anrettet med blåbær/kanel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Peters blåbærtærte-is anrettet med blåbær/kanel kompot
  • Peters blåbærtærte-is anrettet med blåbær/kanel kompot
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flormelis
  • 75 g flormelis
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel
  • 2 stk kanel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 250 g blåbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • citronmelisse
  • citronmelisse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg Peters is med blåbærtærte
  • 1 bg Peters is med blåbærtærte

Tilberedning

Bring vand, flormelis, de flækkede kanelstænger og citronsaften i kog. Kog sukkerlagen et par min. og hæld den over de friske blåbær. Lad bærrene trække en times tid. Pisk piskefløden. Anret blåbærrene på 4 tallerkener sammen med is, lidt flødeskum og citronmelisseblade.