Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rabarber zabaione

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 300 g rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel
  • 1 stk kanel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblommer
  • 4 stk æggeblommer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 4 spsk sukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sherry
  • 0.25 dl sherry

Tilberedning

Kom rabarber, 2 spsk vand, 2 spsk sukker og kanelstang i en mindre gryde. Lad simre under låg i 5 minutter. Sluk og lad gryden køle af.

Kom æg og 2 spsk sukker i en skål og pisk til en luftig masse. Sæt skålen i et varmt vandbad og hæld tør sherry eller vermouth i. Pisk kraftigt, gerne med el-pisker, til cremen er skummende. Tag den af varmen og afkøl ved at piske den igennem.

Pisk fløden til let skum og vend i. Anret zabaionen med rabarber i små skåle.