Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rabarbertrifli

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 400 g rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 1 dl æblemost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rørsukker med vanilje
  • 2 tsk rørsukker med vanilje
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk rugbrød
  • 2 sk rugbrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnødder
  • 2 spsk hasselnødder
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} makroner
  • 6 makroner
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 1 dl græsk yoghurt 10%

Tilberedning

Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde med æblejuice og sukker. Lad rabarber simre møre i 4-5 minutter. Sluk og lad afkøle helt.

Smuldr rugbrødet fint og hak nødderne. Rist på en tør pande indtil der kommer en god duft af ristet brød.

Afkøl.

Pisk fløden til let skum og vend med yoghurt.

Knus makroner og bland med rugbrød og nødder.

Anret flødeskum, ristet blanding af makron, rugbrød og nødder i lag med rabarber.