Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vaffel med is og hjemmelavet drys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Mynte og Rørsukkerdrys
  • Mynte og Rørsukkerdrys
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 1 dl rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld mynte
  • 1 håndfuld mynte
  • Pistaciedrys
  • Pistaciedrys
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pistacienødder
  • 1 dl pistacienødder
  • Chokoladedrys
  • Chokoladedrys
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ruder chokolade
  • 4 ruder chokolade
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ruder hvid chokolade
  • 4 ruder hvid chokolade
  • Isvafler
  • Isvafler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk isvafler
  • 4 stk isvafler

Tilberedning

Kom sukkeret i en skål. Hak mynten rigtig fint og vend i. Hak nødderne ganske fint. Skær chokoladen i spåner ved hjælp af en kartoffelskræller.

Smelt lidt mørk chokolade i en gryde, dyp kanten på vaflen ned i chokoladen. Dyp derefter i revet hvid chokolade. Lad det stivne. Fyld is i vaflen og nyd.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004