Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vaniljeis med ananaschips og ananasskum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Vaniljeis med ananaschips og ananasskum
  • Vaniljeis med ananaschips og ananasskum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor ananas
  • 1 stor ananas
  • flormelis
  • flormelis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvid rom
  • 1.5 spsk hvid rom
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vaniljeis
  • 1 l vaniljeis

Tilberedning

Sæt ovnen på 125 grader. Skræl hele ananasen. Skær halvdelen af ananassen i helt tynde skiver, ca. 2 millimeter pr. skive. Læg skiverne på bagepapir på en bradepande. Drys ca. 1 tsk flormelis over hver skive ananas. Sæt i ovnen, og bag dem godt gyldne og derved sprøde. Det tager ca. 1½ time, men begynd at holde øje efter første time. Tag ud, sæt på en rist, og afkøl helt. Skær ananas fra papiret med en kniv eller palet. Opbevares tørt. Fugt vil gøre dem bløde. Skær resten af ananassen fri fra stokken, og skær i mindre stykker. Kom i en blender sammen med saften fra limen og den lyse rom. Blend til skum. Kan stå i køleskab og vente. Den skal blot blendes op til skum igen lige før servering. Anret is, ananaschip og ananasskum, og servér.