Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vaniljeis og karamelsauce med myseost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 1.5 dl rørsukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk myseost
  • 4 spsk myseost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Irmas udvalgte vaniljeis
  • 2 pk Irmas udvalgte vaniljeis
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 500 g blåbær

Tilberedning

Kom fløde og sukker i en tykbundet gryde. Lad blandingen simre, indtil den tykner let og skifter farve til gylden. Smelt osten i under omrøring. Afkøl lidt. Men den skal være godt lun, når den serveres. Den kan laves i forvejen og lunes ved servering. Server isen med bær og karamelsauce.